Det er mig

Mit navn er Morten Dalum og jeg er passioneret om at skabe og udvikle virksomheder via People First. Når jeg har fri bruger jeg tiden sammen med min hustru Ellen og vores hund Conrad. Og oftest er vi at finde i vores hus lige udenfor Aalborg eller i sommerhuset tæt på Løkken – eller endnu bedre ude at opleve verden.

People First er mit univers. Er det en konsulentvirksomhed? Næh! Er det en podcast? Ja, det er det også! Er det en SaaS virksomhed? Ik’ endnu – og det bliver det måske aldrig. Den bedste forklaring er at det er min legeplads – mit læringsunivers. Det er her jeg søger svar på og deler viden om hvordan exceptionelle virksomheder er People First.

I 2018 var jeg co-founder af SaaS virksomheden Acadal. Her udviklede vi en platform, der hjalp virksomheder med at udvikle sin forretning. Det skete via vores metode People-Led Growth og det var her min passion for People First blev skabt. Timing eller kompetencer eller tid slog desværre ikke til – så i 2021 slap raketten tør for brændstof og vi lukkede. Før dette var jeg topleder i en pumpevirksomhed, der var alt andet end People First. Men at være i en top-down hierakisk virksomhed gav mig en læring og en bevidsthed om hvorfor People First er så vigtigt – det er jeg taknemmelig for. Før det arbejdede jeg i familievirksomheden samtidig med jeg læste på Aalborg Universitet.