Podcasten om at sætte mennesker først

People First er podcasten hvor vi deep-diver på hvordan progressive og moderne virksomheder skaber exceptionelle resultater ved at sætte mennesker først. Her vil vi interviewe mennesker, der har konkrete erfaringer og noget på hjertet for nysgerrigt forsøge at lære af dem. Episode efter epsiode prøver vi med podcasten at skabe et samlet billede som forhåbentlig kan inspirere dig til at sætte… ja, People First!

Seneste episode

Hey kære lytter 👋

Velkommen til mit lyd-univers hvor jeg nysgerrigt søger svar på hvordan andre virksomheder arbejder med People First. Lyt med hos din udbyder ved at klikke ovenfor.

Er du praktiker og har du en spændende historie på hjertet? Og har du lyst til at dele din historie i en podcast episode? Så ræk endelig ud og lad mig høre dine tanker. Optagelsen sker virtuelt, så udover den gode historie kræver det blot en time af din tid og en internet forbindelse.

 

Morten Dalum

dalummorten@gmail.com

+45 42 722 772

Episoder

Den ultimative frihed hos H&B

Den ultimative frihed hos H&B. Hør hvad der sker når leder og medarbejder har stor tillid til hinanden, men hvor tiden måske er inde til nye udfordringer.

Tak for musikken til Coma-Media hentet via Pixabay